Vissza a főoldalra

Az első luxus parfüméria

parfümbőrápolásborotválkozássmink
Parfüm & luxus hírlevél
 nagyítás
FEJILLAT
abszint, kardamom, mandarin, rózsaszín bors
SZÍVILLAT
bors, fás jegyek, fehérvirágok, jázmin, rózsa, szegfűszeg, tömjén
ALAPILLAT
bőr, kasztóreum, labdanum, mósusz, sztóraxfa, tölgymoha
Illatpiramis
AMOUAGE
Memoir WomanKiejtés

Illatcsalád
Fás: vetiver, cédrus, ciprusos

Különleges: oud, bőr, púder
Az Amouage legújabb alkotásának inspirációja a XIX. századi francia költőzseni, Charles Baudelaire. Életvitelével óriási hatást gyakorolt követőire: erős volt benne a polgárpukkasztó hajlam; egyszerre elátkozott, züllött költő és jólöltözött dandy; magatartásában is volt sátániság („Azt hiszem, az életem átkozott volt kezdettől fogva, és örökre az is marad.”).

Az alkotás az emberi természet felfoghatatlan misztériumainak felfedezésére tett mély és elgondolkodtató utazás. A Memoir Férfi alámerül az ismeretlenbe, hogy felfedezze identitását, ahol találkozik a másik énjével, alteregójával, a Fekete Hattyúval. A Fekete Hattyú a Memoir Nő. Külön és eggyé válnak az emlékek által, melyek összekötik őket. A Fekete Hattyú sötét tollazata és Európa kikövezett utcáiról felszálló fekete köd jelenik meg a sötét üvegek színében és a fekete Swarovski kristályban, mely az ezüstkupakot díszíti.

A Memoir Woman egy örökérvényű chypre alkotás, ahol a zöld abszint a Fekete Hattyú mágikus auráját sugározza. A szívet alkotó opulens fehér virágokat árnyékba borítják a sötét fák, melyek egyre erőteljesebbé válnak a sötét, bőrös végjátékkal.
 
Tekintse meg: Memoir fantáziafilm


MintaEDP1 400 Ft1 db
50 mlEDP74 800 Ft db
100 mlEDP98 000 Ft db
    
A termék kipróbálható és megvásárolható: NEROLI parfüméria
Cím: Budapest, V. ker., Régiposta utca 19. Tel: (06-1) 328-0228

Hasonló termékek
Próbálja ki őket is:

Creo Interactive Media Studio