Vissza a főoldalra

Az első luxus parfüméria

parfümbőrápolásborotválkozássmink
Parfüm & luxus hírlevél
 nagyítás
FEJILLAT
abszint, bazsalikom, menta, üröm
SZÍVILLAT
levendula, rózsa, tömjén
ALAPILLAT
ámbra, bőr, dohány, guajakfa, mósusz, szantálfa, tölgymoha, vanília, vetiver
Illatpiramis
AMOUAGE
Memoir ManKiejtés

Illatcsalád
Fás: vetiver, cédrus, ciprusos

Különleges: oud, bőr, púder
Az Amouage legújabb alkotásának inspirációja a XIX. századi francia költőzseni, Charles Baudelaire. Életvitelével óriási hatást gyakorolt követőire: erős volt benne a polgárpukkasztó hajlam; egyszerre elátkozott, züllött költő és jólöltözött dandy; magatartásában is volt sátániság („Azt hiszem, az életem átkozott volt kezdettől fogva, és örökre az is marad.”).

Az alkotás az emberi természet felfoghatatlan misztériumainak felfedezésére tett mély és elgondolkodtató utazás. A Memoir Férfi alámerül az ismeretlenbe, hogy felfedezze identitását, ahol találkozik a másik énjével, alteregójával, a Fekete Hattyúval. A Fekete Hattyú a Memoir Nő. Külön és eggyé válnak az emlékek által, melyek összekötik őket. A Fekete Hattyú sötét tollazata és Európa kikövezett utcáiról felszálló fekete köd jelenik meg a sötét üvegek színében és a fekete Swarovski kristályban, mely az ezüstkupakot díszíti.

A Memoir Man a menta zöld bűverejével invitál egy züllött útra az abszint delíriumába, majd a szofisztikált, kettőséget sugárzó vetiver tovább csal a fák, a bőr és a dohány bűvöletébe.

Tekintse meg: Memoir fantáziafilm


MintaEDP1 400 Ft1 db
50 mlEDP74 800 Ft db
100 mlEDP98 000 Ft db
    
A termék kipróbálható és megvásárolható: NEROLI parfüméria
Cím: Budapest, V. ker., Régiposta utca 19. Tel: (06-1) 328-0228

Hasonló termékek
Próbálja ki őket is:

Creo Interactive Media Studio