Vissza a főoldalra

Az első luxus parfüméria

parfümbőrápolásborotválkozássmink
Parfüm & luxus hírlevél
NEROLI: a világ legszebb illatai Vissza a fõoldalra

A parfümkészítés egykor valódi művészetnek számított. Ma az ipari szemléletű termelés a parfümök világára is rányomta bélyegét: óriási a dömping, a minőség és kreativitás pedig hosszú, fájdalmas évtizedek óta a múlté.

 

A művészi parfüm pedig létezik: a NEROLI-nál célunk az, hogy elhozzuk Magyarországra azon, ún. niche parfümházak termékeit, melyeket valódi legendaként tartanak számon, vagy amelyeket izgalmas alkotásaik révén megbecsülés övez. E manufaktúrákat többnyire olyan parfümőrök alapítják, akiknek a tömegigények szolgalelkű kiszolgálása nem perspektíva. Ők inkább a legkiválóbb alapanyagokból mérhetetlenül kifinomult, fantáziadús csodákat teremtenek. Nálunk kapható például a világ legdrágább parfüm-jeként emlegetett Amouage, valamint az európai királyi családok és az amerikai elnökfeleségek által kedvelt CREED. A pesti belvárosban található Régiposta utcai üzletünkben e ritka parfümöket mindenki kipróbálhatja.

 

A felsőbb, vagy csupán igényesebb társadalmi körök nem az óriásparfümériák tömött polcairól választanak maguknak olyan intim és elengedhetetlen kiegészítőt, mint a parfüm.

 

Engedje meg, hogy bevezessük egy csodálatos illatélményeket ígérő világba,

 

Csöndes Áron

Ügyvezető-alapító

 

 

Creo Interactive Media Studio