Vissza a főoldalra

Az első luxus parfüméria

parfümbőrápolásborotválkozássmink
Parfüm & luxus hírlevél
Profumum Roma Vissza az előző oldalra
„Néha egy illat kifejezőbb, mint egy fotó vagy egy kép. Mintha csak egy gomb lenne, mit lenyomva elönt az emlék, az érzelem és a vágy…”
A Profumum Roma mottója

A Durante család és Róma

A kora ötvenes évek elején a Durante család – akik már generációk óta művészek voltak – a szenvedélyes Dél-Olaszországból a fővárosba, Rómába költöztek. Hamarosan megnyitották kis üzletüket, ahol az általuk készített pipereszappanokat és illatszereket árulták. Nem sokkal később már több üzletük is volt Róma-szerte, melyek a szépség és a luxus referenciapontjaiként szolgáltak az örök városban. A Durante-család szépségápolási készítményei komoly hírnévre tettek szert.

     

Az unokáik – Guiseppe, Luciano, Maria és Felice Durante – már négy különálló, jól menő parfümériában bontakoztathatták ki saját tehetségüket. A négy testvér úgy döntött, hogy megmutatják a világnak az örökölt szépérzéküket és szakértelmüket: egy saját parfümházat alapítottak. Az 1996-ban megszületett a PRO FVMVM ROMA: egy egyedi, minden ízében olasz márka. A testvérek együtt alkotnak, szerintük a tökéletes illat csak közös munka árán jöhet létre, melynek során mindenki belead a szívéből egy darabot a születendő műbe. A négy orr tökéletes szinergiában dolgozva teremti meg emlékezetes alkotásait. Képzelj el egy szardíniai hajóutat, ahogy a tenger felől Földközi-tenger partvidékére oly jellemző mirtuszok és a sós tenger illatát hozza a nyári szél (Acqua di Sale), aztán a partra érve egy vad és romlatlan szigeten találjuk magunkat (Ichnusa), vagy az ókori Rómát körülvevő táj szabadsággal teli, természetes auráját szívjuk magunkba (Victrix), esetleg egy mai római hölgy játékosan erotikus illata suhan el (Acqua e Zucchero). A Durante-család káprázatos illatorgiája Olaszország minden báját, sőt annál sokkal többet elevenít meg, és egyformán jól működik nőkön és férfiakon. Ilyet még nem éreztél: olasz stílusérzékkel megalkotott érzelembombák!

     

A Profumum Roma alkotásaival csak elvétve találkozhatunk világszerte: Rómán kívül csak néhány kiválasztott parfümériával van megállapodása a cégnek, így ez egy valóban szűk körben terjesztett, ritka márka. Ezért is külön büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a NEROLI-ban Magyarországon is elérhetőek e 43 %-os töménységű, csúcsminőségű parfümök. Mivel a parfümtöménység már lényegében 20 %-tól kezdődik, felesleges is méltatnunk, mit jelent a 43 százalékos arány. Felejtsük el a hagyományos parfümök világát, a Profumum Roma valóban megdobbantja a szíveket!

Milyen alapanyagok találhatók a Profumum Roma parfümökben?
A legjobb minőségű, természetes alapanyagok. A parfüm, mely ezekből készül, talán nem tűnik elsőre lágynak, azonban sokkal több szív van benne, mint szintetikus társaiban. A Profumum Roma parfümök ezzel az olasz szívvel dobognak, és már-már tűzijátékot szórnak a bőrünkön.

Milyen koncentrációjúak a Profumum Roma parfümök?
A Profumum Roma parfümök szinte hihetetlenül magas koncentrációjúak: 20%-tól már parfümnek lehet nevezni egy illatszert, ők viszont 43 százalékosak! Mindennek több vetülete van: egyfelől rendkívül tartósan marad meg az alkotás a bőrön. Lényegében 100 ml-nyi kifejezetten tömény, valódi parfümöt kapunk. Másfelől, érdemes elővigyázatosnak lenni, és nem a ruhára fújni őket, mert ilyen töménységű természetes parfümolaj néhány esetben foltot hagyhat a finomabb ruhákon.

    
 
Hogyan használjuk a Profumum Roma parfümöket?
A cég azt javasolja, hogy a mellkasi területen és/vagy a nyak hátsó részére fújjuk őket. Várjunk 10-15 másodpercet, majd masszírozzuk a bőrbe, hogy az illatanyag a bőr természetes köpenyével eggyé váljon. Elég keveset használnunk, mert nagy töménységű kompozíciókról van szó.

Mit rejtenek a Profumum Roma dobozok?
A stílusos csomagolás egy 100 ml-es páratlan töménységű parfümöt, egy külön szórófejet, egy tölcsért és egy golyós utazó applikátort tartalmaz. Az applikátor a tölcsér használatával könnyedén és gyorsan feltölthető, így nem kell a komplett üveget magunkkal vinni.

A parfümök erre találhatók: Profumum Roma
 Küldje tovább ismerősének!  |   Nyomtatás
Creo Interactive Media Studio