Vissza a főoldalra

Az első luxus parfüméria

parfümbőrápolásborotválkozássmink
Parfüm & luxus hírlevél
Geo. F. Trumper borotválkozás Vissza az előző oldalra

A Geo. F. Trumper legnevesebb hagyományos úri borbélyüzlet és parfüméria Londonban. Az úri borotválkozás fogalma összefügg a Trumper névvel világszerte: a luxusminőségű termékek mára Magyarországon is hozzáférhetők.

 

Az úri borotválkozás legendás képviselőjét 1875-ben alapította Mr. George F. Trumper a Curzon Streeten, London szívében. Az üzlet London úri rétege és az angol Királyi Udvar kiszolgálására szakodosott, és ezt látja el immár 130 éve. A Trumper a királyi borbély és fodrász: Viktória királynő óta öt soron következő uralkodógeneráció fejezte ki megbecsülését a cég iránt a Királyi Címer odaadományozásával. Ma az ügyfelek törzsét azoknak a fiaik és unokáik alkotják, akik annak idején Mr. Trumper első kliensei voltak. Ezen felül számos színész, író, újságíró, tévés és üzletember található a rendszeresen visszatérő ügyfelek között.
 

A Curzon Streeten és a Jermyn Streeten lévő két üzletben a borotválkozás úri tradíciója mindmáig él. Gyönyörű antik mahagóni berendezés között dolgoznak a világhírű Trumper borbélyok.

A Trumper illatok - mint az Extract of West Indian Limes, a Trumper-féle Sandalwood vagy a James Bond által, a regényben viselt Eucris - elegáns kis koronával díszített üvegekben sorakoznak a polcokon. A Trumper név számos irodalmi alkotásban tűnik fel.


A cég soha enged a minőségből: mindmáig ugyanolyan követelmények mellett, kézműves technikával, a legjobb alapanyagokból készíti termékeit, mint annak idején.


A Trumper termékek legjobb kritikusai maguk az üzlet vendégei: a naponta számos kifinomult ügyfélnek vágják a haját, nyírják a szakállát, borotválják arcszőrzetét saját termékeikkel. Eközben finomítják készítményeiket, vagy épp új termékek koncepcióját alakítják ki. Miért javasolják péládul a rózsás borotválkozó krémet az érzékeny bőrűeknek? Mert a sok-sok évtizedes tapasztalat – a helyi borbélyoké és a klienseké – ezt igazolja.


Ma a borotválkozás és a férfi szépségápolás terén a Geo. F. Trumper név fémjelzi a legkiválóbb hagyományos angol minőséget.

 

"Jól emlékszem: azon kivételes alkalmak egyikén, amikor másik üzletbe látogattam, a konkurens borbély kissé vonakodva beismerte, hogy Mr. Trumper többet tett a szakma nívójáért, mint bármilyen más élő ember..."

Idézet Osbert Sitwell önéletrajzából, a Great Morning-ból

Tanácsok a Trumper termékek használatához: A borotválkozás művészete
Kattintson: Trumper borotválkozás
Kattintson: Trumper kölni-választék

 Küldje tovább ismerősének!  |   Nyomtatás
Creo Interactive Media Studio