Vissza a főoldalra

Az első luxus parfüméria

parfümbőrápolásborotválkozássmink
Parfüm & luxus hírlevél
Kent Brushes 1777 Vissza az előző oldalra

A Kent-örökség

 

A G. B. Kent & Sons Ltd a 18. század óta foglalkozik hajkefe, fésű, fürdőkefe, fogkefe borotvapamacs készítésével, egyike Nagy-Britannia legrégebbi és legpatinásabb cégeinek.

 

A Kent Brushes manufaktúrát 1777-ben alapította William Kent III. György király uralkodása idején. A Kent mindmáig talán a legelőkelőbb helyet foglalja el a hajápolás történelmében: töretlen sorban kilenc uralkodógenerációt adományozta neki a Királyi Címert. A Királyi Címerrel elismerik a cég által képviselt minőséget, és egyben kiválasztják őket arra, hogy ellássák a királyi udvart termékeikkel. Ez az elismerés egyedülálló a világon és szavatolja a legkiválóbb minőséget. Az elvárt minőséget a királyi udvar ötévente ellenőrzi.

 

Nem csoda, hogy a cég büszke hírnevére. A mai gyorsan fejlődő, tömegtermelés jellemezte világban a Kent kivételes termékeket készít – sokat a komoly tapasztalatot és szakértelmet igénylő kézi technikával. Mindez nem jelenti azt, hogy a cég ne rendelkezne a ma létező legmodernebb gyártósorokkal is, azonban a legdrágább és legjobb minőségű hajkefe, fésű, fogkefe és borotvapamacs-termékei mindmáig a szakemberek keze által születnek.

 

Ami az alapanyagokat illeti, a Kent szenvedélyesen kiáll a természetes és tiszta sörte mellett – és ebből csak és kizárólag a legjobb minőségűt használja (lásd bemutató cikkünket: a sörte csodájáról). A fa alapanyagokat szépségük, mintázatuk, színük szerint válogatják, majd faragják formára, fúrják meg és esetenként lakkozzák. Még a gumipárnából is legrugalmasabbat, kényelmesebbet és tartósabbat alkalmazzák, hogy a fejbőrnek a legjobb szolgálatot tegye, és hosszú-hosszú évekig kitartson.

 

Kattintson! Segítség a megfelelő fésű vagy hajkefe kiválasztásához

Fontos linkek:
A KENT teljes hajkefe és fésű-választéka: KENT hajkefe
A KENT gyönyörű sminkecset-választéka: KENT sminkecset
A KENT valódi eszüstvégű borzszőr pamacs-kínálata: KENT borotválkozás
KENT fürdőkefék természetes sörtéből: KENT fürdőkefe
 

 Küldje tovább ismerősének!  |   Nyomtatás
Creo Interactive Media Studio