Vissza a főoldalra

Az első luxus parfüméria

parfümbőrápolásborotválkozássmink
Parfüm & luxus hírlevél
A gyönyörű haj titka: a sörte csodája Vissza az előző oldalra

Miért tesszük a legjobbat a hajunkkal, ha vaddisznósörte hajkefét használunk?

 

A Kent hajkefe világhírű: csak a legjobb minőségű természetes vaddisznó sörtét használják hozzájuk. A jó minőségű vaddisznósörte rendelkezik egyfajta természetadta merevséggel, ami által elegendően kemény, ugyanakkor mégis rugalmasnak bizonyul, amikor keresztülhúzzuk a hajon. A minőség persze sokféle lehet – a Kent hajkefékben csak a legkiválóbb kaphat helyet. A legjobb minőséget (és persze a legdrágábbat) a vaddisznó testfelületéhez közel találjuk. Ezeket kifőzik és teljesen fertőtlenítik, mielőtt a hajkefe fő alkotóelemei lesznek.

 

A vaddisznósörte hajkefe többféle módon járulnak hozzá a haj ápolásához.

► Először is, tisztán tartják azt. Ha mikroszkóp alatt megvizsgáljuk őket, akkor azt látjuk, hogy a vaddisznó sörte felülete olyan mint a halpikkelyeké. Így összegyűjtik a koszt, a szennyeződéseket és a felesleges zsírt.
► Másodsorban a vaddisznó sörte stimulálja a fejbőrt és az ott található vörösvérsejteket – ez természetes úton serkenti a hajnövekedést.
► Harmadsorban a sörtével történő fésülködés serkenti a fejbőrben keletkező természetes olajok (faggyú) kibocsátását, és ezeket egyenletesen eloszlatja a hajon. Ezáltal a haj fantasztikusan élettelivé és ragyogóvá válik, sőt ily módon a hajvégek töredezését is megelőzhetjük.

 

Fontos leszögezni, hogy más anyaggal ellentétben a vaddisznó sörte soha nem árt az emberi hajnak, mivel ugyanolyan felépítésű fehérjéből van.

 

A hajápolás művészete

 

Vaddisznó sörte hajkefe

A haj helyes ápolásának legfontosabb lépése a mindennapos masszírozás természetes, minőségi vaddisznó sörte hajkefe használatával A masszírozással vérbőséget hozunk létre a hajhagymáknál, ideális oxigén és tápanyag ellátást biztosítunk. A fejbőr kefélésével a hajszálmerevítő izmot eddzük, így a dúsabb hatású frizurát kapunk - a haj nem lapul a fejre. A hajkefe eltávolítja a szennyeződéseket és a kiválasztott anyagcsere végtermékeket a fejbőrről. Eredményesen használható korpás haj esetén, de a túlzott faggyúműködés ellen is hatékony. A vaddisznósörte hajkefe a fejbőrön és  a hajtöveken levő felesleges faggyút felveszi és eloszlatja a fésülködés során a hajszálakon. A haj legfontosabb kondicionálója a fejbőr termelte természetes olaj. Nem utolsósorban, a fejbőr stimulálása oldja a feszültséget, stresszt.

 

Reggelente és esténként keféljük alaposan át a hajunkat. Először előre hajtott fejjel, a tarkótól a homlokig, lassú mozdulatokkal pár per erejéig. Majd felemelve a fejet, a homloktól a tarkó irányába nagyjából egy percig. Nagyon fontos a rendszeresség, ha eredményt szeretnénk elérni – nagyanyáink 100 húzást javasoltak naponta.
Még egy lényeges megjegyzés: csak szárazon keféljük át a hajunkat. A nedves haj rendkívül sérülékeny. Ha hosszabb, nagytömegű hajunk van, a kefélés előtt érdemes kifésülni (például egy széles lapkefével).

 

A vaddisznósörte hajkefe állapotát egy kis odafigyeléssel hosszú évekig megőrizhetjük. Minden fésülködés után távolítsuk el a hajat a keféből a hajkefe tisztítóval (Kent PC2), szükség esetén enyhén szappanos vizet is használhatunk. A hajkefét sörtéivel lefele fordítva szárítsuk meg.

 

Kattintson! Segítség a megfelelő KENT hajkefe és fésű kiválasztásához

Fontos linkek:
A teljes KENT hajkefe választék: KENT hajkefe
KENT sminkecset-választék: KENT sminkecset
KENT speciális fogkefék: KENT fogkefe

A világ legszebb illatai - NEROLI online parfüméria

 Küldje tovább ismerősének!  |   Nyomtatás
Creo Interactive Media Studio