Vissza a főoldalra

Az első luxus parfüméria

parfümbőrápolásborotválkozássmink
Parfüm & luxus hírlevél
Musgo Real borotválkozás Vissza az előző oldalra

Borotválkozás - ahogy eddig nem ismertük. A legendás Musgo Real borotvakrém („Creme Para Barbear”) 1920 óta készül az 1887-ben alapított patinás Claus & Schwedder által. A Musgo Real „Királyi Mósuszt” jelent, bár egy csepp mósusz sem található a termékekben. Annál inkább szénavirág – a frissen vágott széna illata vetiverrel és pacsulival. A Musgo Real régi világot idéző, karakteres illata a csodával határos módon mindmáig velünk maradt - és édesíti meg a borotválkozás pillanatait.
A tradicionális termékek mára világszerte az egyik legnevesebb borotválkozási vonalként ismertek. Lenyűgöző minőségű, kézműves módszerekkel készített krémek, olajok és aftershave-ek, melyek a legfinomabb természetes lanolint, glicerint és kókuszolajat tartalmazzák.

Musgo Real Creme Para Barbear: a tökéletes borotvakrém

Mivel a borotvakrémjéről lett világhírű a márka, gyakran felmerül a kérdés, miért tartják a borotválkozás szakértői mindenhol a világ talán legjobb borotvakrémjének a jellegzetes aranykoronával díszített, erdőzöld csomagolásban rejlő alkotást. Az exkluzív formula tiszta és finom kókuszolajból és glicerinből készül, melyek elképesztő hatékonysággal felpuhítják, hidratálják az arcszőrzetet, csökkentik a felületi feszültséget. A hidratálás olyan eredményes, hogy a Musgót alkalmazva nem szárad ki a borotválkozás után a bőr, és rendkívüli módon csökken az irritáció. A krém ráadásul pamacs nélkül is használható (bár a borotválkozás igazi beavatottjai szerint legeredményesebbek pamaccsal lehetünk). A Musgót használva a penge nem akad el, tökéletesen siklik, és így maguk a pengék is tovább tartanak.

 

 

Nehéz megmondani, hogy egy tubus Musgo meddig elég. Naponta egyszer, kiadósan használva legalább másfél hónapra számíthatunk. A Musgo Real borotvakrém gyártásánál a készülő krémet két napon keresztül keverik egy nyílt üstben. Egy üst mindössze 300 tubusnyi krémet eredményez – így talán érthető, miért nem lehet tömegtermelés útján előállítani a Musgo Real termékeket. Mivel nem tartalmaz tartósítószert, mindegyik fémtubust légmentesen zárják, amit a kupakkal kell első használat előtt kilyukasztani.

 

Néhány alapvető tanács:

►Borotválkozás előtt puhítsuk fel az arcszőrzetet meleg vízzel.

► Mossuk meg arcunkat a glicerines zöldcitromos szappan-nal és/vagy készítsük elő a borotválandő felületet a borotválkozás előtti olaj-jal.

► A borotvakrém-et körkörös mozdulatokkal vigyük fel. A szőrnövekedés irányában borotválkozzunk.

► A borotválkozás után használjuk klasszikus aftershave-et vagy érzékeny bőr esetén a balzsam-ot.

Fontos linkek:
Cikk az úri borotválkozás mikéntjéről: A borotválkozás művészete
A teljes Musgo Real-választék: Musgo Real borotválkozás
Férfi borotválkozás: Férfi borotválkozás-kínálat

 

 Küldje tovább ismerősének!  |   Nyomtatás
Creo Interactive Media Studio