Vissza a főoldalra

Az első luxus parfüméria

parfümbőrápolásborotválkozássmink
Parfüm & luxus hírlevél
Arany ajándékkártya

Rendkívül elegáns ajándék, mellyel az ajándékozott szabadon választhat kínálatunkból, legyen szó parfümről, illetve egyéb szépségápolási vagy enteriőrillatosítást szolgáló termékről.

A kártyához különleges szolgáltatás is párosul: amennyiben az ajándékozott a parfüm mellett dönt, és befárad a pesti belvárosban lévő parfümbutikunkba (Budapest, V. ker. Régiposta utca 19. Tel: (06-1) 328-0228), professzionális segítséget adunk a leginkább hozzáillő illat megtalálásához.

Kényelem a vásárlóknak:
az ajándékkártya a www.parfumneroli.hu címen található webshopban is levásárolható.

20 000 Ft értékű ajándékkártya db

Gáláns ajándék:
Csodálatos meglepetést szerezhetünk, ha mintacsomaggal együtt rendelünk ajándékkártyát. Így az ajándékozott rögtön ízelítőt kap a legjobb parfümjeinkből, és könnyebbé válik számára a választás.

Legjobb női parfümök  mintacsomag (9 900 Ft)
 db 20 000 Ft  értékű kártya
Legjobb férfi parfümök  mintacsomag (9 900 Ft)
 db 20 000 Ft  értékű kártya

Fizetés & felhasználás
Az ajándékkártyáért banki átutalással vagy utánvéttel lehet fizetni.<br>A kártya a kiállítása napjától számított 6 hónapon keresztül használható fel, pénzzé nem váltható át, csak a NEROLI Kft. által forgalmazott termékekre. Az ajándékkártya céges ajándékként való kedvezményes felhasználásáért érdeklődhet:<br/><a href="mailto:ajandek@parfumneroli.hu>E-mail a NEROLI-nak</a>

Vissza a főoldalra   |    Küldje tovább ismerősének!  |    Nyomtatás
Creo Interactive Media Studio