Vissza a főoldalra

Az első luxus parfüméria

parfümbőrápolásborotválkozássmink
Parfüm & luxus hírlevél
Gamila Secret: gyakori kérdések Vissza az előző oldalra

1. Miért nem habzik a Gamila Secret?
2. Tesztelték a Gamila Secretet bőrgyógyászok?
3. Nem szárítja ki a bőrömet?
4. Mire képes a Gamila Secret?
5. A Gamila Secret termékek tényleg teljesen természetesek?
6. Hogyan használjuk a Gamila Secretet?
7. Használható terhesség alatt?
8. Milyen gyógynövények kerülnek a Gamila Secretbe?
9. Hogyan hat a Gamila Secret?
10. Hogyan tároljuk?
11. Bárki használhatja a Gamila Secretet?
12. Melyik Gamila Secret változat a legjobb számomra?


1. Miért nem habzik a Gamila Secret?
A modern szappanok habja kiszárítja a bőrt. A hab annak köszönhető, hogy a tisztálkodószerekhez SLS-t (sodium-lauryl-szulfátot), egy kemikáliát adagolnak. Az SLS árt a bőr külső rétegének. Régen egyetlen szappan sem habzott, hiszen nincs szükségünk habra ahhoz, hogy tiszták legyünk.

 

2. Tesztelték a Gamila Secretet bőrgyógyászok?
Az összes Gamila Secret terméket beható vizsgálatoknak vetették alá a bőrgyógyászok, akik igen pozitívak voltak az eredményeket illetően.

 

3. Nem szárítja ki a bőrömet?
A Gamila Secret megtiszítja a bőrt: eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges zsírt. Az egészséges bőr önmagát hidratálja. Azonban a bőrünkre valószínűleg káros hatással volt a modern tisztálkodószerek sokévi használata. Kezdetben a Gamila Secret használata után lehetséges, hogy bőrünk száraznak tűnik. Azonban idővel a bőr megújulási folyamata beindul, és vissza fogja nyerni saját természetes egyensúlyát, képes lesz hidratálni önmagát.

 

4. Mire képes a Gamila Secret?
A bőr a legkiterjedtebb, legösszetettebb szervünk. A testünk a bőrünkön keresztül „lélegzik”, a méreganyagok rajta keresztül ürülnek ki. Természetes állapotában a bőr képes magáról gondoskodni, azonban a zsíros, egészségtelen ételek fogyasztása, a dohányzás, a légszennyezettség, a nem megfelelő kozmetikumok, tisztálkodószerek használata sokat árt neki: szennyezik, eltömítik pórusait. A bőr természetes egyensúlya megtörik, és egyre kevésbé lesz képes önmagáról gondoskodni.

A modern kozmetikumok a bőrt kívülről hidratálják kémiai vegyületekkel. A bőr idővel hozzászokik a kemikáliákhoz, nélkülük kiszárad. Ezért hosszú távon egyre többre van „szüksége” ezekből az ártalmas anyagokból. A Gamila Secret eléri a legmélyebben fekvő bőrrétegeket, és helyreállítja, megtisztítja és újra egyensúlyi állapotába hozza a bőrt belülről.

 

5. A Gamila Secret termékek tényleg teljesen természetesek?
Igen, a közönséges szappanokkal ellentétben a Gamila Secret csak és kizárólag 100 %-ban természetes, „élő” összetevőket tartalmaz. Minden felhasznált gyógynövény, növényi összetevő és olaj a természetből származik.

 

6. Hogyan használjuk a Gamila Secretet?
A Gamila Secret használható az arc, a kezek és a test többi részének ápolására, valamint intimszappanként is tökéletes. A rövid hajúak a haj tisztítására is alkalmazhatják, borotválkozó krémnek – férfiaknak és nőknek – egyaránt ragyogó. A Gamila Secret összes változata fiatalabbá, egészségesebbé és rugalmasabbá teszi a bőrt. Ezen felül, a Gamila Secret számos bőrproblémán képes segíteni.

 

A legjobb eredmény elérése érdekében hagyjuk a Gamila Secretet a bőrön pár percig mielőtt leöblítenénk. Miután bekentük a bőrünket, gyengéden masszírozzuk be az emulziót. Ha kívánjuk, akár többször is megismételhetjük e folyamatot. Ha szeretnénk, hogy a gyógynövények mélyen behatoljanak a bőrünkbe, akkor engedjünk fürdővizet, és a Gamila Secret egy részét oldjuk fel a vízben, majd üljünk bele.

A Gamila Secret tápláló arcmaszkként is használható, valamint a károsodott bőr számára is gyógyír. Ehhez langyos vízben oldjunk fel a Gamila Secret egy részét, hogy így emulziót hozzunk létre, amit helyezzünk fel az arcra vagy ahova szeretnénk.

A Gamila Secret borotválkozó krémként is nagyszerű: ehhez kenjük be a bőrfelületet, majd egy kis vízzel hozzunk létre sűrű habot.

 

A Gamila Secret használatát fokozatosan kezdjük. Lassan növeljük azt az időt, amíg a bőrön hagyjuk, mivel időre van szüksége, hogy hozzászokjon. Bizonyos idő után, addig hagyhatjuk a bőrön, amíg csak szeretnénk – akár egész éjszakára. Kezdetben előfordulhat, hogy a bőrünk érintésre száraz hatású – ekkor nyugodtan használjunk hidratáló krémet (kőolajszármazék és nátrium-lauril-szulfát menteset). Idővel észlelni fogjuk, hogy a bőrünk természetes önhidratáló képessége visszatér, és képes lesz fenntartani saját természetes egyensúlyát. Ekkor már nem lesz szükségünk több hidratáló krémre.

 

A bőr számos rétegből áll, és folyamatosan megújítja önmagát. 28 napba telik, amire a legalsó bőrréteg eléri a felszínt, így a Gamila Secretet legalább 4-6 héten keresztül kell használnunk ahhoz, hogy megmutatkozhasson hatása, és szép, új egészséges bőrünk legyen.

 

7. Használható terhesség alatt?
A Gamila Secret termékek biztonságosan használhatók terhesség alatt is. Nincs olyan eset, amikor problémát okozott volna terhesség során. A Jasmine Comfort (Andalító jázmin) például nyugtató hatással bírhat ránk és születendő gyermekünkre is.

 

8. Milyen gyógynövények kerülnek a Gamila Secretbe?
Mindegyik Gamila Secret változathoz hozzáadja Gamila a hét gyógynövényből álló titkos formulát – a titkot, amit csak az utódainak ad tovább. A gyógynövényekről annyi elmondható, hogy a Gamila Secret kollekció minden darabja tartalmaz római csalánt, levendulát, kamillát, rozmaringot, vasfüvet, zsályát, rutát és pisztáciát. A különféle változatokban ezen felül további gyógynövények vannak, amelyek egyedi tulajdonságokkal ruházzák fel őket.

 

9. Hogyan hat a Gamila Secret?
A Gamila Secret aktív összetevők százait tartalmazza. Ezek együttesen táplálják, tisztítják és ápolják a bőrt. Számos olyan visszajelzést kaptunk, hogy a Gamila Secret gyógyírként szolgált különböző típusú bőrbetegségeknél. Bár a pontos hatásmechanizmus egyelőre rejtély, tény, hogy a Gamila Secret működik.

 

10. Hogyan tároljuk?
A Gamila Secretet ideális esetben naponta használjuk tusoláskor vagy a fürdőkádban. Akkor fogjuk a legtöbb örömünket lelni benne, ha hagyjuk, hogy használat után rendesen kiszáradjon. A speciális kialakítású, kőből készül tartó épp ezt hivatott biztosítani – használata ezért különösen javasolt. Így ugyanis meggátolható, hogy a Gamila Secret külső felülete nyálkássá váljon, és nem megy veszendőbe belőle semmi. A Gamila Secret három évig használható anélkül, hogy elvesztené gyógyító tulajdonságait.

 

11. Bárki használhatja a Gamila Secretet?
A múltbeli tapasztalatok azt mutatják, hogy ezer emberből egy túlságosan érzékeny az illóolajokra, ami abban mutatkozik meg, hogy a bőr irritálttá válik. A Gamila Secret kollekció számos terméke tartalmaz ilyen nemes olajokat, melyeknek aromaterápiás hatása van a testre és a lélekre. Amennyiben bőrirritáció lépne fel, Gamila azt tanácsolja, hogy használjuk az Original (Eredeti) változatot. A Gamila Secret Original esetében ugyanis nem alakul ki hiperérzékenység.

 

12. Melyik Gamila Secret változat a legjobb számomra?
Nem mindenki reagál ugyanúgy a különböző változatokra. Mindegyik termék egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Lényeges, hogy megtaláljuk azt, ami számunkra a legjobb. Ennek legjobb módja, ha megszagoljuk, megérintjük és kipróbáljuk őket. Ahogy Gamila fogalmaz: „Csukd be a szemed, és kövesd, amit a szíved diktál.”
Az alapvető alkotóelemek mindegyik változat esetében ugyanazok. A Gamila Secret Orginal például az összes bőrtípusnak megfelelő. Más változatok kifejezetten jók zsíros vagy száraz bőrre. A nemes olajok és a különféle gyógynövények saját illatukkal és aromaterápiás tulajdonságaikkal gazdagítják az egyes változatokat. Hogy ezek közül melyik számunkra a legjobb, az egy nagyon személyes dolog. Ha nyugtató hatásra vágyunk, nagyszerűen beválhat az Andalító Jázmin. Amennyiben szeretnénk megszabadulni a gondjainktól, a Levendula Mennyország friss illata segíthet…

 

Original - Nagyon érzékeny bőrre valamint allergiás reakciók esetén.

Krémes vanília - Minden bőrtípusra. Gyermekeknek, babáknak különösen ajánlott!

Levendula mennyország - Száraz és érzékeny bőrre.

Csodálatos menta - Zsíros bőrre. Borotválkozáshoz kitünő.

Geránium - Érzékeny és normál bőrre.

Andalító Jázmin - Normál bőrre.

Élénkítő citromfű - Zsíros bőrre. Pattanásos bőrre kitünő.

Fontos linkek:

A teljes Gamila Secret-választék
A világ legszebb illatai: NEROLI online parfüméria

 Küldje tovább ismerősének!  |   Nyomtatás
Creo Interactive Media Studio