Vissza a főoldalra

Az első luxus parfüméria

parfümbőrápolásborotválkozássmink
Parfüm & luxus hírlevél
ELLIS FAAS Smink Vissza az előző oldalra
Ellis Faas „generációja egyik legnagyobb hatású sminkmestere” – VOGUE Paris

Ellis Faas, a márka alapítója eredetileg Amszterdamból származik, de Párizsban tanult és sokáig Londonban dolgozott. Ellis-t a híres divatfotós, Mario Testino kérte fel egy fotózásra a L’Uomo Vogue számára, és ebből később hosszú munkakapcsolat született. Ellis együtt dolgozott Testino-val Párizsban, Londonban, New Yorkban és Los Angeles-ben. Aztán bemutatták Karl Lagerfeld-nek, aki felkérte, hogy felügyelje a sminkesek hadát a Fendi és a Chanel számára szervezett Lagerfeld bemutatókon.

Az elmúlt évtizedben Ellis Faas a világ legjobb fotósaival, tervezőivel és stylistjaival működött együtt, és beutazta a világot, miközben a Vogue-tól a W Magazine-on át a legnagyobb divatmagazinoknak dolgozott, és a milánói, párizsi és New York-i kifutókra készített sminkeket.
 
HUMAN COLOURS – Emberi Színek

A munkák során született meg az ELLIS FAAS Human Colours (Emberi Színek) koncepció, mely egy rendkívül eredeti elgondolás professzionális megvalósulása – és az ELLIS FAAS kollekció lelke. Egy barackszínű szeplőtől az ereinkben lüktető élénkszínű vérig az ELLIS FAAS kollekció az emberi színpalettát veszi alapul. E testünkben természetesen jelen lévő színek nemcsak összetettek és gazdagok, hanem mindannyiunkban ugyanúgy jelen vannak. Így legyen bármilyen a bőrtónusunk, mindenkihez egyformán illenek. És amikor arról van szó, hogy a legjobban nézzünk ki, mivel emelhetnénk ki egy szépséges vonást vagy rejthetnénk el egy kis tökéletlenséget, mint olyan színekkel és árnyalatokkal, melyek amúgy is ott rejlenek az arcunkon?



ELLIS RED – ELLIS Vérvörös


Klasszikus vöröset meglepően nehéz találni, mivel a legtöbb vörös rúzs túl kékes vagy túl narancsos az arcra felvive. Az ELLIS RED egy univerzális, dögös vörös mindenkin. Az ELLIS FAAS Human Colours koncepciójának klasszisa: egy vörös, mely minden archoz passzol. Az ELLIS RED három textúraváltozatban kapható: krémes, lágy és tükörfényes (L101, L201 és L301).

Az ELLIS FAAS „tollak”

A termékek kinézete bámulatos és felettébb praktikus. Lehetetlen nem észrevenni, hogy ezt bizony egy női sminkmester sok-sok évnyi tapasztalata szülte. Az ELLIS HOLDER, azaz sminktartó egy pehelysúlyú, revolvertárra emlékeztető fémtartó, melybe az ezüst toll formájú termékeket helyezhetjük (felülre a púder tükörrel, középre az alapozót, mellé pedig rúzst, szempillaspirált, szemfestéket, pirosítót és így tovább). Így megszűnik a női táskákban oly gyakori káosz, és mindig velünk lesz a sminkkészletünk. Zseniális és lenyűgözően modern!
 
 


Három ok, amiért az ELLIS FAAS imádnivaló:


1. Ritkán ilyen egyszerű a sminkelés
Az ELLIS FAAS egyszerű, úgy ahogy van. Kompakt, mégis mindenre képes. A tartóban mindig nálunk lehet a sminkkészlet, és egy pillanat alatt minden a kezünkben van.

2. Az inspiráció maga az ember
Bár elsőre furcsának hathat, a koncepció briliáns. A színek olyanok, melyek az emberi testben előfordulnak: a pír az arcon, az erekben zubogó vér vagy egy az erek kékes-zöldes fala… Emberi, és épp ezért természetes hatású és gyönyörűen illeszkedik minden arcbőrre.

3. Folyékony
Mindegyik ELLIS FAAS termék folyékony, így a pigmentek lényegében eggyé válnak, beleivódnak a bőrbe. Nemcsak folyékonyak, hanem többféle textúrában is hozzáférhetők (krémes, lágy szemek valamint krémes, lágy és tükörfényes ajkak). Így egyenletesnek és természetesnek hatnak.

Fontos linkek:
ELLIS FAAS Smink
 Küldje tovább ismerősének!  |   Nyomtatás
Creo Interactive Media Studio